Wesley de Fretes:

Vloerisolatie vereist 100% servicegericht werken

Even voorstellen…

Mijn naam is Wesley de Fretes, ik ben zelfstandig ondernemer en voorzie talloze huishoudens van vloerisolatie van het kwaliteitsmerk Tonzon. Een Nederlands product waar ik volledig achter sta en waarmee ik vele opdrachtgevers in de regio Nijmegen, Brabant èn Gelderland tevreden heb gesteld.

Mijn familienaam De Fretes is een Portugese achternaam van Molukse afkomst. Deze naam draag ik met trots als eerbetoon aan mijn (over)grootouders. Ik ben half Nederlands en half Moluks. Wij hebben een hechte familieband en zijn trots op onze naam, vandaar dat ik mijn familienaam als bedrijfsnaam heb gebruikt: De Fretes Vloerisolatie. Door mijn familienaam te gebruiken verplicht ik mezelf om altijd goed te presteren en te zorgen voor de beloofde kwaliteit die TONZON u en mij garandeert. Iedere opdracht moet resulteren in een tevreden opdracht. Dáár ga ik voor!

Transparant
Tonzon schakelt mij in voor opdrachten in mijn regio. Daarnaast voorzie ik mezelf van nieuwe opdrachtgevers en isolatieprojecten. Bij grote projecten kan ik mij beroepen op andere installateurs.
Ik regel alles en zorg voor een vakkundige montage.

Koude-stroom
Maar al te vaak wordt gedacht dat vloerisolatie vergeleken wordt met vloerverwarming. Dat is natuurlijk niet zo. Vloerisolatie voorkomt dat de koude-stroom vanuit de grond omhoog stijgt, waardoor uw vloer vaak veel kouder is dan op 20-30 cm hoogte. Door de kou, slaat uw thermostaat aan en wordt meer energie verbruikt dan nodig is. Door vloerisolatie aan te brengen wordt de kou in de kruipruimte tegengehouden en de warmte in huis gelijkmatiger verdeeld en vastgehouden.

Besparen op energiekosten
Bent u voorstander van duurzame energie en minder CO2-uitstoot? Wilt u ruim 200 euro per jaar besparen op energiekosten? Wilt u straks comfortabel en gelijkmatig warm wonen zonder tocht en kou aan uw voeten?

Neem contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende offerte, ik werk netjes, snel en vakkundig.

Vraag offerte aan

De Fretes Vloerisolatie
Wesley De Fretes