PIF isolatie - De Fretes Vloerisolatie Beuningen en Nijmegen

PIF Isolatie

PIF isolatiefolie is de meest veelzijdige isolatiefolie voor renovatie. PIF isolatiefolie met ISSO erkende accreditatie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meer lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens.

Wanneer u uw vloer en kruipruimte voorziet van PIF isolatie, profiteert u niet alleen van een energiebesparing maar ook van een aanzienlijke comfortverbetering.

Voordelen van PIF isolatie

Duurzaam geproduceerd

PIF isolatiefolie wordt duurzaam geproduceerd en is 100% recyclebaar. Goed voor het milieu!

Bespaar op uw energie

Door het toepassen van PIF isolatie bespaart u flink op uw energiekosten.

Garantie en kwaliteit

PIF vloerisolatie staat voor kwaliteit met een garantiefonds en ondersteuning.

De Fretes Vloerisolatie Beuningen en Nijmegen - Op geïsoleerde vloer liggen

PIF isolatiefolie

PIF isolatie is het meest veelzijdige vloerisolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het is uitstekend toe te passen als isolatie onder de vloer.

De combinatie van stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating zorgt voor een zeer goede weerkaatsing van de warmte. Hierdoor wordt met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde behaald. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer ook beschermd tegen vocht. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen.

De vloerisolatie is leverbaar in diverse diktes; afhankelijk van de gewenste Rc waarde en ruimte die beschikbaar is om de vloerisolatie aan te brengen. Op verzoek is maatwerk uiteraard mogelijk. We hebben vanzelfsprekend materialen om de vloerisolatie te monteren en af te werken; zoals luchtdichte tape, flexibele isolatiefoam en bevestigingspluggen. Zo kunnen wij het complete PIF isolatie systeem toepassen.

DE FRETES VLOERISOLATIE
DESKUNDIG, SNEL EN BETROUWBAAR

Logo De Fretes Vloerisolatie & Dakisolatie

De Fretes Vloerisolatie isoleert uw vloer snel, goed en deskundig. Wij zijn actief in heel Gelderland en vooral in de regio Beuningen en Nijmegen.

Subsidie voor vloerisolatie aanvragen? Bekijk snel of u in aanmerking komt.
CONTACT

De Fretes Vloerisolatie
Regio Beuningen en Nijmegen

+316 41 99 88 45
info@defretes-vloerisolatie.nl
WhatsApp