TONZON isolatie - De Fretes Vloerisolatie Beuningen en Nijmegen

TONZON vloerIsolatie

Vloeren verliezen hun warmte grotendeels door de uitstraling naar de koudere kruipruimtebodem en funderingsmuren. TONZON vloerisolatie is het enige vloerisolatiesysteem dat deze warmtestraling tot vrijwel nul reduceert. TONZON thermoskussens isoleren beter dan de dikste pakken wol, EPS of purschuim.

De unieke methode zorgt ervoor dat de vloer sneller warm wordt. Daarnaast wordt de vloer zelfs warmer dan de lucht erboven en houdt de vloer de warmte veel langer vast. Bovendien is TONZON bij bijna elke vloer toepasbaar, zelfs vloeren die al geïsoleerd zijn kunnen nog warmer en zuiniger worden door ze extra te isoleren met TONZON thermoskussens.

Voordelen van TONZON vloerisolatie

Stopt vocht, schimmel en huisstofmijten

Bespaar tot wel 40% op uw stookkosten

Garantiecertificaat met 10 jaar garantie

De Fretes Vloerisolatie Beuningen en Nijmegen - Op geïsoleerde vloer zitten

TONZON vloerisolatie folie

De goede werking van TONZON komt door de unieke manier van isoleren van uw vloer. De thermoskussens zijn een soort luchtzakken van TONZON folie die onder de vloer aangebracht worden. Door dit systeem kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte. Daarnaast wordt de lucht in de luchtzakken van de TONZON vloerisolatie opgewarmd en blijft de warmte dicht bij de vloer. Resultaat is een warmere vloer, die sneller opwarmt en langer warm blijft.

Veel kruipruimtes zijn vochtig of nat. Daarom wordt in combinatie met de TONZON vloerisolatie thermoskussens een stevig zeil op de bodem van de kruipruimte gelegd. Door middel van deze bodemfolie wordt de verdamping van vocht uit de kruipruimtebodem gestopt. Dit betekent minder vocht in de woning en een optimale werking van de thermoskussens. Daarnaast zullen leidingen en ophangbeugels veel langer meegaan met TONZON vloerisolatie.

DE FRETES VLOERISOLATIE
DESKUNDIG, SNEL EN BETROUWBAAR

De Fretes Vloerisolatie Beuningen en Nijmegen - Logo

De Fretes Vloerisolatie isoleert uw vloer snel, goed en deskundig. Wij zijn actief in heel Gelderland en vooral in de regio Beuningen en Nijmegen.

Subsidie voor vloerisolatie aanvragen? Bekijk snel of u in aanmerking komt.
CONTACT

De Fretes Vloerisolatie
Regio Beuningen en Nijmegen

+316 41 99 88 45
info@defretes-vloerisolatie.nl
WhatsApp