Zonnepanelen  De Fretes Vloerisolatie

Zonnepanelen

Zonnepanelen: EFFICIËNT EN DUURZAAM

De Fretes Vloerisolatie verkleint jouw CO2-footprint. Zonnepanelen zijn revolutionaire apparaten die zonlicht omzetten in elektriciteit. Ze vormen een slimme investering voor huiseigenaren en bedrijven die streven naar een duurzamere toekomst. Bij De Fretes zijn we gepassioneerd over het bevorderen van groene energie en het helpen van mensen om over te stappen op zonne-energie. Lees verder om te ontdekken waarom zonnepanelen een slimme keuze zijn en welke voordelen ze bieden.

BESPAREN OP ENERGIEKOSTEN

Met zonnepanelen kunt u uw elektriciteitsrekening drastisch verlagen. Door uw eigen energie op te wekken, bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Dit betekent dat u minder energie hoeft te kopen van uw energieleverancier, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Besparen energiekosten  De Fretes Vloerisolatie
Milieuvriendelijke energieproductie  De Fretes Vloerisolatie

Milieuvriendelijke energieproductie

Zonnepanelen maken gebruik van een hernieuwbare energiebron: de zon. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen, die bijdragen aan luchtvervuiling en klimaatverandering, stoten zonnepanelen geen schadelijke stoffen uit tijdens het opwekken van elektriciteit. Door over te schakelen naar zonne-energie draagt u actief bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk en het beschermen van het milieu.

HOGERE WONINGWAARDE

Het installeren van zonnepanelen op uw huis kan de waarde ervan verhogen. Potentiële kopers zijn steeds meer geïnteresseerd in woningen met duurzame energieoplossingen. Het hebben van zonnepanelen kan uw woning aantrekkelijker maken op de vastgoedmarkt en u een concurrentievoordeel bieden.

Hogere woningwaarde  De Fretes Vloerisolatie
Topkwaliteit met 12 jaar garantie

Topkwaliteit met 12 jaar garantie

Betrouwbare zonnepanelen met 12 jaar garantie op de installatie.

Installatie binnen 1 dag

Installatie binnen 1 dag

Kosteloze voorinspectie en installatie door een gecertificeerde installateur.

Storing of defect gegarandeerd verholpen

Storing of defect gegarandeerd verholpen

De eerste 12 jaar gratis reparatieservice bij storing of probleem.

ONZE ZONNEPANELEN DIENSTEN

1. Advies en Ontwerp

Onze deskundige adviseurs beoordelen kosteloos uw energiebehoeften en ontwerpen een op maat gemaakt zonne-energiesysteem dat perfect aansluit bij uw woning. We houden rekening met uw budget, dakoriëntatie en andere relevante factoren om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal presteren.

2. INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Ons ervaren installatieteam zorgt voor een vakkundige installatie van uw zonnepanelen. We zorgen voor alle technische aspecten, inclusief het veilig bevestigen van de panelen en het aansluiten op uw elektrische systeem. Bovendien bieden we regelmatig onderhoud en reparatieservices om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem probleemloos blijft werken.

3. Financiële opties

We begrijpen dat de kosten van zonnepanelen een belangrijke overweging kunnen zijn. De Fretes is een leverancier van zonnepanelen die het anders doet! De juiste financiële beslissing is net zo belangrijk als de technische keus. Om eerlijk en onafhankelijk antwoord te krijgen op deze vragen laten wij u bij het maken van de juiste keuze altijd adviseren door een onafhankelijk en gecertificeerd financieel adviseur.

Zijn zonnepanelen de juiste keuze voor u, dan zorgen wij voor zonnepanelen van topkwaliteit, goede garanties, een vakkundige installatie en perfecte storingsservice!

Zonnepanelen  De Fretes

SPECIFICATIES ZONNEPANELEN

De Fretes werkt met topkwaliteit zonnepanelen. Met deze zonnepanelen bent u verzekerd van een maximale opbrengst en claimbare garanties. We werken met 2 soorten panelen: glas-folie panelen en glas-glas panelen.

1. Solarwatt Classic glas-folie panelen van Solarwatt
2. AEG AS-M1202Z-BH glas-glas panelen van AEG

GLAS - FOLIE

Glas - Folie panelen - De Fretes
 • Goedkoper in aanschaf dan glas-glas panelen
 • Minder lange levensduur
 • Lager energierendement
 • Op lange termijn duurder

GLAS - GLAS

Glas - Glas - De Fretes
 • Duurder in aanschaf dan glas-folie panelen
 • Langere levensduur
 • Hoger energierendement
 • Op lange termijn veel goedkoper

DE FRETES VLOERISOLATIE
DESKUNDIG, SNEL EN BETROUWBAAR

De Fretes Vloerisolatie Beuningen en Nijmegen - Logo

De Fretes Vloerisolatie isoleert uw vloer snel, goed en deskundig. Wij zijn actief in heel Nederland.

Subsidie voor vloerisolatie aanvragen? Bekijk snel of u in aanmerking komt.
CONTACT