Airco   De Fretes 2

Airconditioning

Tijdelijke actie:

LG airco (3,5 kW) voor slechts €1850 inclusief montage (OP=OP)!

Airco: voor een fijn woonklimaat

We zorgen niet alleen voor warme voeten in de winter, maar ook voor verfrissende koelte in de zomer. Onze passie voor het creëren van een comfortabel woonklimaat gaat verder dan alleen vloerisolatie. We begrijpen hoe belangrijk het is om thuis te kunnen genieten van de perfecte temperatuur, ongeacht het seizoen. Daarom bieden we hoogwaardige airconditioningoplossingen aan die zorgen voor optimale verkoeling en comfort, het hele jaar door. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte manier om uw huis te koelen tijdens hete zomerdagen of vloerisolatie nodig heeft voor een aangename temperatuur in de winter, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past. Ontdek hoe onze deskundige installateur u kan helpen om het ideale binnenklimaat te realiseren, zodat u thuis altijd kunt genieten van een oase van comfort en rust.

De 6 voordelen van Airco

Airco   Comfort 2

Comfort

Verbeterde luchtkwaliteit

Airco   Regulering van vochtigheid 2

Regulering van vochtigheid

Airco   Verbeterde luchtkwaliteit 2

Verhoogde productiviteit

Airco   Betere slaap 2

Betere slaap

Airco   Energie efficiëntie 2

Energie-efficiëntie

ENERGIE-EFFICIËNTIE BIJ AIRCO

Energie-efficiënte airconditioners verlagen de energiekosten en verminderen de ecologische voetafdruk door minder elektriciteit te verbruiken. Door te kiezen voor deze systemen dragen huiseigenaren en bedrijven bij aan zowel kostenbesparingen als milieubescherming, wat resulteert in een duurzamere levensstijl en een positieve impact op het milieu.

Besparen energiekosten   De Fretes Vloerisolatie
Topkwaliteit met 12 jaar garantie

Topkwaliteit met 2 jaar garantie

Betrouwbare airco's met 2 jaar garantie op de installatie.

Installatie binnen 1 dag

Installatie binnen 1 dag

Kosteloze voorinspectie en installatie door een gecertificeerde installateur.

Storing of defect gegarandeerd verholpen

Storing of defect gegarandeerd verholpen

De eerste 2 jaar gratis reparatieservice bij storing of probleem.

Airco   De Fretes 3

ONZE airco DIENSTEN

1. gratis INSPECTIE & Advies

Wij bieden een gratis inspectie en opname aan om de specifieke behoeften van uw ruimte te beoordelen. Op basis hiervan verstrekken wij deskundig advies voor de meest geschikte airconditioningoplossing die voldoet aan uw comfort- en efficiëntievereisten.

2. INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Onze ervaren installateur zorgt voor een vakkundige installatie van uw airconditioningsysteem. Na de gratis inspectie en opname van uw ruimte, plannen we de installatie zorgvuldig om ervoor te zorgen dat deze naadloos verloopt en aan al uw wensen voldoet. Met aandacht voor detail en expertise zorgen we ervoor dat uw airconditioning perfect wordt geïnstalleerd, zodat u snel kunt genieten van een comfortabel en koel binnenklimaat.

3. Garantie

Bij De Fretes Vloerisolatie staan we achter de kwaliteit van onze producten en diensten. Daarom bieden wij een uitgebreide garantie op onze airconditioningsystemen. Onze garantie dekt zowel de apparatuur als de installatie, waardoor u gemoedsrust heeft en verzekerd bent van een langdurige en probleemloze werking van uw airco. Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, dan staan onze deskundige servicetechnici klaar om snel en efficiënt assistentie te verlenen, zodat u kunt blijven genieten van een comfortabel binnenklimaat.

DE FRETES VLOERISOLATIE
DESKUNDIG, SNEL EN BETROUWBAAR

De Fretes Vloerisolatie Beuningen en Nijmegen - Logo

De Fretes Vloerisolatie isoleert uw vloer snel, goed en deskundig. Wij zijn actief in heel Nederland.

Subsidie voor vloerisolatie aanvragen? Bekijk snel of u in aanmerking komt.
CONTACT