Geen kruipruimte hetzelfde

Omdat kruipruimtes weinig bewegingsvrijheid bieden, is dat tevens het meest lastige van onze werkzaamheden. Wij zijn goed getraind en hebben de nodige ervaring en techniek om vakkundig onder vloeren van beton of hout vloerisolatie aan te brengen. Graag adviseren wij u over vloerisolatie van het merk Tonzon of van PIF-isolatie. Beiden merken zijn uitstekend. Echter, geen kruipruimte is hetzelfde. Denk aan oppervlakte, vocht, leidingen, bedradingen en hoogteverschillen. Het ene merk kan werkbaar beter zijn dat het andere. Een vloerinspectie vooraf is van groot belang.
Hieronder een aantal praktijkvoorbeelden:

PIF isolatie. Bewust duurzaam

Dé meest veelzijdige oplossing voor isolatie van dak, gevel en vloer. PIF isolatiefolie is de meest veelzijdige isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw. PIF isolatiefolie met ISSO erkende accreditatie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit lagen aluminiumfolie op afstand gehouden door middel van luchtkussens. PIF isolatie is net als Tonzon eenvoudig te verwerken, flexibel toepasbaar en licht in gewicht.

TONZON Thermoskussens

TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal. De benodigde lucht wordt pas op de plaats van bestemming in het materiaal opgesloten. Tonzon heeft als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. TONZON Thermoskussens isoleren op een effectievere manier dan andere vloerisolaties zoals wol, pur-schuim en EPS (polystyreen) die de warmte permanent naar onderen uitstralen. Thermoskussens blokkeren deze uitstraling.

06 419 98 845

info@defretes-vloerisolatie.nl