100% Servicegericht

Hi,

Ik ben Wesley, zelfstandig ondernemer en al weer vijf jaar actief als gecertificeerd TONZON vloerisolatie installateur. TONZON is een Nederlands kwaliteitsproduct waar ik volledig achter sta. Duurzaam geproduceerd met een zeer lange levensduur. Dankzij mond-tot-mond reclame kom ik overal in Nederland. Maar mijn werkgebieden zijn Gelderland, Utrecht, Noord-Holland en Flevoland. De overige provincies doe ik samen met andere collega’s.

"Je hebt elkaar nodig."

Maximaal presteren

"Afspraak is afspraak. Dáár ga ik voor"

Mijn familienaam De Fretes draag ik met trots. Ik ben Moluks/Nederlands. Wij hebben een hechte familieband, vandaar dat ik mijn familienaam als bedrijfsnaam hebt gebruikt: De Fretes Vloerisolatie. Door mijn familienaam te gebruiken verplicht ik mezelf om altijd maximaal te presteren en te zorgen voor de beloofde kwaliteit die TONZON en ik u garanderen. Iedere opdracht moet resulteren in een 100% tevreden opdracht. Afspraak is afspraak. Dáár ga ik voor!

Wesley De Fretes

De Fretes-Vloerisolatie werkt collegiaal samen met Tonzon gecertificeerde installateurs. Net als ik zijn het zelfstandige ondernemers die vakwerk leveren tegen een zeer gunstig tarief. Wij werken bijna iedere dag samen en helpen elkaar. Ons materiaal betrekken wij rechtstreeks van Tonzon tegen vastgestelde prijzen. Wij werken snel en transparant en kunnen onze diensten aanbieden tegen een relatief laag uurtarief omdat wij nauwelijks ‘out-of-pocket’ kosten hanteren. Transparantie, vakmanschap en service. Dat kunt u van mij en mijn collega’s verwachten.

De Fretes-Vloerisolatie: Deskundig, snel en betrouwbaar.

Bel voor een gratis inspectie-afspraak: 06 419 98 845.

06 419 98 845

info@defretes-vloerisolatie.nl